Stall Saletros Skogslid

Stallet


Nu finns 2 lediga boxar


Det stora, eller nya, stallet på Skogslid är byggt 1998 och är modernt, lättjobbat och luftigt med åtta stora boxar, fyra är 12,6 m2 och fyra är 15,6 m2. Högt i tak med bra luftcirkulation och fönstren i taket ger mycket dagsljus.

Uppvärmd sadelkammare med kameraövervakning. Ridbana 20*40 med visst hindermaterial. Tvättmaskin för schabrak, mindre täcken finns. 


Hyran för box är 2900 kr i månaden inklusive moms, hösilage ingår i hyran och alla in och utsläpp och fodringar. Mockning och tillsyn av hästen sköts av ägaren. 

Finns även möjlighet till billigare hyra mot att du tar fodring och in/ut, förutsatt att du är bekväm att hantera hingstar. 


Hästarna går ute med sällskap och visst bete finns då vi har naturbeteshagar. 


Hingstar välkommna.

Har §16 tillstånd.

 Vi har många års erfarenhet av egna stall, heltidsarbete med hästar i Sverige och utomlandsoch som inackorderade själva. Vi kör på lättjobbade, hästvänliga rutiner så den mesta orken kan läggas på det roliga, att träna och tävla med våra hästar.


Vid fölningsvak finns ett sovloft i fikarummet.

Ridmöjligheter


Runt Skogslid finns fina bilfria vägar att rida och köra på. En gammal rakbana på sand ger fina möjligheter till intervallträning och det finns bra möjligheter att kombinera olika rundor för att kunna rida eller köra långt.


Ridbanan är 20*40 meter, belyst ochsaltas och underhålls vintertid. Vi tränar och rider/kör aktivt själva och vi försöker hålla ridbanan i användbart skick även på vintern.


WE hinder finns en del att tillgå, mer hinder kommer köpas in och byggas efter hand.